top of page

CREATIVES CAFÉ

Een Creatives Café is een bijeenkomst voor en door makers, waarbij er - onder het genot van een hapje en een drankje - ruimte is om werk te presenteren of te bespreken, met elkaar in gesprek te gaan over thema’s die onder makers leven en om samen nieuwe kennis op te doen via lezingen en workshops.

De Creatives Cafés organiseren we in samenwerking met Cultuurregio Noord-Limburg.

FLUJAS-Creative Cafe-Venlo.jpg

Derde Creatives Café van 2024 zal plaats vinden in Venray op donderdag 27 juni van 17:00 tot 20:00 uur bij het Odapark. Meer informatie volgt.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Creatives Café Venray

Bedankt voor de aanmelding!

Wij organiseren 6 keer per jaar bijeenkomsten waarbij makers uit de regio worden uitgenodigd om deel te nemen. Tijdens deze bijeenkomst wordt gekeken waar de vragen uit het veld liggen en wordt hierop ingespeeld door het organiseren van workshops en masterclasses die aansluiten op de behoeften van het veld. Daarnaast biedt het een laagdrempelige ingang om elkaar te leren kennen en het netwerk van makers uit te breiden. 

 

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen onder andere:

 

  • Worden workshops en lezingen aangeboden.

  • Creatieve denktanks georganiseerd, waarbij makers ideeën kunnen uitwisselen.

  • Mogelijkheid voor makers om hun werk te laten zien.

Doelstellingen:

  • Behoeftegerichte Ontwikkeling: Het identificeren van de actuele vragen en behoeften van makers in de regio en het aanbieden van specifieke workshops en masterclasses die hierop inspelen.

  • Netwerkvorming en Gemeenschapsopbouw: Het creëren van een platform voor makers om te netwerken en samenwerkingen te bevorderen.

  • Presentatiemogelijkheid: makers de kans bieden om hun werk of concept te presenteren. En feedback te ontvangen.

Eerdere edities 

CREATIVES CAFÉ INSTA.png
CREATIVES CAFÉ INSTA-2.png
bottom of page